Welkom op hét informatiepunt voor werkgevers, werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden met vragen over leren en werken in de regio Zaanstreek-Waterland. Wij helpen mensen om zich een leven lang te blijven ontwikkelen. Neem contact met ons op voor kosteloos scholings- of loopbaanadvies. Samen bedenken we dan jouw volgende stap.

 

 

 

Over ons

Het Leerwerkloket Zaanstreek Waterland is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen onderwijs, overheid en ondernemers in de regio. Wij zijn hét centrale punt voor iedereen die leren en werken belangrijk vindt. Of je nu werkgever, werknemer, scholier, student, zelfstandige of werkzoekende bent. Iedereen kan kosteloos van onze dienstverlening gebruik maken.

Voor werkgevers

Werkgevers kunnen onder meer bij ons terecht voor informatie en advies over scholing en ontwikkeling van medewerkers. Bijvoorbeeld voor informatie over het laten doorstromen of herplaatsen van personeelsleden of bij arbeidskrachttekorten. Komt uw organisatie in aanmerking voor aantrekkelijke subsidies en financiële voordelen? Neem contact met ons op, dan inventariseren we samen de mogelijkheden. Ook adviseren wij over leerwerkbanen en helpen we u geschikte kandidaten te vinden.

Alle info voor werkgevers
 

Voor werkzoekenden

Werkzoekenden in de regio Zaanstreek-Waterland kunnen bij ons terecht met alle vragen over hun carrière. Wij geven advies en verwijzen door naar de juiste instanties. Omdat wij de regio goed kennen, weten wij in bijna alle gevallen een goede match te vinden tussen werknemers en werkgevers. We informeren je over leren en werken bij jou in de buurt. Samen ontdekken we welke baan bij jou past en achterhalen we waar jouw kansen liggen. Daarnaast kunnen we je helpen bij het vinden van een geschikte leerwerkbaan.

Alle info voor werkzoekenden

Het Leerwerkloket Zaanstreek Waterland is gevestigd op het
Stadhuis van Zaanstad,
Stadhuisplein 100
te Zaandam (naast het NS-station)

Je kunt ons alleen bezoeken op afspraak