Bijeenkomsten

Workshop 'Ontdek je talent' 

Benieuwd naar jouw verborgen talenten?
Ontdek het tijdens de workshop "Ontdek je Talent" georganiseerd door het Leerwerkloket! 

Een interactieve online workshop voor werkgevers bijwonen

Het WSP organiseert in samenwerking met hun partners Op naar de 125.000 banen en NetwerkenWerkt! een interactieve online workshop voor werkgevers. Centrale vraag daarbij is: 'Hoe kun je op de werkvloer een succesvolle start maken met de Banenafspraak?'


April is de Maand van Leren en Werken

Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten extra activiteiten en bijeenkomsten. Met als doel te inspireren om aan de slag te gaan met een leven lang ontwikkelen.


'Maak werk van je loopbaan!’

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? Wil je meer weten over de arbeidsmarkt? Over subsidiemogelijkheden? Over kansberoepen? Of ben je je gewoon nog een beetje aan het oriënteren? Kom dan naar onze voorlichtingsbijeenkomst en ontdek wat er allemaal mogelijk is op het gebied van leren & werken.


Op zoek naar een volgende stap in je loopbaan

JobOn is de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Dankzij de inzet van vrijwilligers inspireren ze jaarlijks duizenden mensen in hun zoektocht naar passend werk. Met workshops, webinars en wandelingen bieden ze inspiratie. Check de website voor meer informatie.


Ondernemerstalkshows
De NV Zaanstad en de NV Purmerend zijn live ondernemerstalkshows, waarin wordt gesproken over alle facetten van ondernemen, deels in combinatie met onderwijs en overheid. Over plannen maken, perspectief zien en plezier hebben. De talkshows zijn een initiatief van Leerwerkloket Zaanstreek Waterland in samenwerking met de lokale en regionale werkgeversorganisaties. 


NLWerktDoor
Tijdens de coronaperiode werd het platform NLWerktDoor opgericht. Een initiatief van de landelijke overheid samen met UWV, gemeenten, Leerwerkloketten en uitzendorganisaties. Het bracht vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen en was bedoeld om mensen tijdens de coronacrisis aan het werk te houden. Omdat ook na de acute crisis de mismatch op de arbeidsmarkt een uitdaging blijft, is de dienstverlening van NLWerktDoor overgenomen door NLwerktaanwerk.


ZW Werkt Door!
ZW Werkt Door! is hét platform voor werkzoekenden en werkenden in de regio Zaanstreek-Waterland. ZW Werkt Door! is er voor inwoners die hun baan of inkomen zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken en voor zelfstandigen die (tijdelijk) over willen stappen naar loondienst. Zij kunnen bij hen terecht voor antwoord op vragen over werk en voor ondersteuning bij het maken van passende keuzes. Ze bieden advies, ondersteuning en helpen als dat nodig is bij om- of bijscholing.