Het Leerwerkloket Zaanstreek Waterland geeft onafhankelijk en kosteloos advies. Of je nu werknemer, zzp'er, werkzoekende, scholier, student of werkgever bent. Voor alles wat je wilt weten over leren en werken.

 

 

 

 

 

Werknemers

Scholing via praktijkleren in het mbo

De arbeidsmarkt verandert voortdurend en we moeten tegenwoordig allemaal langer en duurzamer doorwerken. Een goede opleiding wordt daarbij steeds belangrijker voor het vinden én houden van werk. Wil jij van baan veranderen binnen je bedrijf, buiten je bedrijf of gaan werken in een andere sector? Wellicht is bij- of omscholing via praktijkleren in het mbo dan iets voor jou. Zo combineer je werken en het doen van een (deel van een) mbo-opleiding.

Door een (nieuwe) baan te combineren met leren via het mbo blijf je als werknemer productief terwijl je in opleiding bent. Zo kun je doorgroeien binnen het huidige bedrijf of je laten opleiden voor een ander beroep.

Voor de geleerde werkzaamheden ontvang je een passend en erkend mbo-bewijsstuk: een mbo-diploma, mbo-certificaat of praktijkverklaring, herkenbaar voor werkgevers en onderwijsinstellingen. Er zijn verschillende leerwegen mogelijk. Zo bouw je verder aan je loopbaan.

Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden voor scholing via praktijkleren zijn? Kom dan eens naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten.

Blijf op de hoogte van onze workshops

Of stel ons je vraag via onderstaand formulier

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zaanstreekwaterland@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.