Dit doen wij voor werkgevers

Wij geven onafhankelijk en kosteloos advies over de ontwikkeling van medewerkers. Ook adviseren we over financiële regelingen en weten we alles over leerbedrijven. Wij komen graag met u in contact!

Subsidies en financiële voordelen

Voor het volgen van scholing of andere vormen van leren bestaan er verschillende regelingen waarvan u als werkgever gebruik kunt maken. Dit kan aanzienlijke voordelen opleveren. We kunnen ons echter goed voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Neem contact met ons op en dan kijken we samen welke regeling voor uw bedrijf relevant is. En wie weet zijn er zelfs regelingen te combineren. 

Een actueel overzicht van financiële regelingen voor werkgevers 

En kijk ook eens naar de SLIM-regeling: werkgevers die hun medewerkers in staat stellen zich voortdurend te ontwikkelen, weten de beste mensen aan zich te binden en dat maakt hun bedrijf succesvoller. Tegelijkertijd hebben werknemers die zich continu blijven ontwikkelen een grotere kans op een succesvolle loopbaan. Met de SLIM-regeling wil de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een leerrijke werkomgeving in het mkb stimuleren.

Daarnaast zijn er nog diverse e-learnings en online leermogelijkheden. Kijk voor inspiratie op Handige websites of Goodhabitz.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze adviseur Esther Flinterman via 06-46846743 of stuur een e-mail naar Leerwerkloket Zaanstreek Waterland